Download

Home ] Links ] kontakt ] Edition/udgave ] Copyright ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preview

Download

 

 

 

Download 

Forfatteren forbeholder sig alle rettigheder. 

Når man har downloaded ordbogen til sin PC, skal man SELV sørge for betaling af 30 kr. på konto: 5473 1526098. Forstædernes Bank, Danmark. Der er ingen direkte kontrol med dette, så der appelleres til brugerens egen integritet og ærlighed.

Ved ovennævnte betaling har man ret til have en (1) elektronisk PDF fil af ordbogen "Praktisk Swahili-Dansk" på sin PC, og til at udprinte en (1) papirkopi. (Institutioner, sprogskoler og biblioteker kan henvende sig til webmaster@kiswahili.dk og få en speciel aftale hvis flere kopier eller CD'er ønskes).

Udover disse må ordbogen ikke gengives, kopieres, overføres, plagieres eller reproduceres under nogen form, digitalt, elektronisk, fotografisk eller mekanisk - uden forfatterens tilladelse. Se Copyright.

 

HØJREklik på "Download" linket til venstre og vælg "Gem destination som/save destination as" og bestem hvor på din PC ordbogen skal downloades til. Herefter overføres PDF filen til din PC. (Ca. 5,5 MB). (Hvis du venstreklikker på "Download" linket åbnes filen blot).  

 

Praktiske informationer: 

Layoutet er forberedt til print på begge sider af papiret så bogen ikke bliver for tyk (200 sider). Lige sidenumre til venstre, ulige til højre. De fleste moderne printere har en funktion for print på begge sider. Lav forsøg med en mindre fil først, så du ved hvordan papiret skal vendes når det isættes printeren igen.

Hos boghandleren kan købes udmærkede elastiske ringbind for kun 25 kr. Eller måske har man adgang til en maskine som kan isætte spiralrygge. 

Man er velkommen til at kontakte webmaster@kiswahili.dk med spørgsmål.

 . 

 

© Morten Munk Jakobsen